Online TV és Rádió
Egyre több közszolgálati és kereskedelmi TV, rádió csatorna él az online internetes sugárzás lehetőségével. Honlapunk  válogatást kínál ezekből.
Hírlevél Online

A Teleház Információs Iroda havonta megjelenő hírlevelének online formája. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk, újdonságok. Első megjelenését 2009. március 2-re tervezzük.

Gáborjáni Hírmondó

Településünk közéleti lapja  nyomtatott formában közel 10 éve ad hírt mindennapjainkról eseményeinkről. Az újságból kiragadott cikkeket gyűjtjük itt össze.

Kiskőrös-Menti Kábelnet
Szolgáltató Kft. Kábeltévé

A kábeltévé csatornáinak beállításához szükséges adatok mellett, a csatornák online műsorújságjainak linkjeit is összegyűjtöttük. A szolgáltatással kapcsolatos változásokat igyekszünk nyomon követni és oldalunkon közzétenni.

ONLINE TV ÉS RÁDIÓ

Kategóriák:
 Magyar TV-kAP Hírügynökség : Rádió
: Mindentudás Egyeteme
Zene : SportWorld NewsDebreceni Regionális Híradó : Megyei Tükör (Demo)
Napszemle (Demo)


Online Rádió Internet Explorerben
Válaszd ki a legördülő menüben a rádió csatornát, majd kattints a Bekapcsolom gombra. A rádió logók is "élnek" használatuk előtt állítsd le [] vagy szüneteltesd (||) a lejátszót! Előfordulhat, hogy más böngészőkben az oldal nem,  illetve nem minden funkciójával jeleníthető meg.


 Online    Rádió

Műsorújság:  MR1 Kossuth : MR2 Petőfi : MR3 Bartók : MR4 Nemzetiségi : RTV részletes

Rádiók weboldalai:
 Magyar Rádió : Power FM : Fiksz Rádió : Sláger Rádió : Full Extra : Global Party : Hansin Ungarn : Mediterran Rádió : Rádió Max : Danubius RádióCsatornalista frissítés:
2009. 03. 05.

Teleház Információs Iroda © 2009
Teleház   :   Szolgáltatások   :   Gáborján   :   Online TVR   :   Linkek   :   Kapcsolat