Online TV és Rádió
Egyre több közszolgálati és kereskedelmi TV, rádió csatorna él az online internetes sugárzás lehetőségével. Honlapunk  válogatást kínál ezekből.
Hírlevél Online

A Teleház Információs Iroda havonta megjelenő hírlevelének online formája. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk, újdonságok. Első megjelenését 2009. március 2-re tervezzük.

Gáborjáni Hírmondó

Településünk közéleti lapja  nyomtatott formában közel 10 éve ad hírt mindennapjainkról eseményeinkről. Az újságból kiragadott cikkeket gyűjtjük itt össze.

Kiskőrös-Menti Kábelnet
Szolgáltató Kft. Kábeltévé

A kábeltévé csatornáinak beállításához szükséges adatok mellett, a csatornák online műsorújságjainak linkjeit is összegyűjtöttük. A szolgáltatással kapcsolatos változásokat igyekszünk nyomon követni és oldalunkon közzétenni.
 
ONLINE TV ÉS RÁDIÓ

Kategóriák:
 Magyar TV-kAP Hírügynökség : Rádió : Mindentudás Egyeteme
Zene : Sport
World NewsDebreceni Regionális Híradó : Megyei Tükör (Demo)
Napszemle (Demo)


Mindentudás Egyeteme  Internet Explorerben
2002. szeptember 16-án indult útjára a Mindentudás Egyeteme. A  hazai tudományos ismeretterjesztés a Magyar Tudományos Akadémia szakmai együttműködésével, a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Online jelentékeny támogatásával,  szemeszterről szemeszterre heti rendszerességgel. Bővebb infó.

Válogatásunkban az informatika és matematika tudományokhoz kapcsolódó előadásokból nézhetünk meg néhányat. További előadások a Mindentudás Egyeteme honlapján érhetőek el.

Válaszd ki a legördülő menüben az előadást, majd kattints a Play gombra. Teljesképernyőre váltáshoz  kettős kattintás a képre. Előfordulhat, hogy más böngészőkben az oldal nem,  illetve nem minden funkciójával jeleníthető meg.


 


Teleház Információs Iroda © 2009
Teleház   :   Szolgáltatások   :   Gáborján   :   Online TVR   :   Linkek   :   Kapcsolat