Online TV és Rádió
Egyre több közszolgálati és kereskedelmi TV, rádió csatorna él az online internetes sugárzás lehetőségével. Honlapunk  válogatást kínál ezekből.
Hírlevél Online

A Teleház Információs Iroda havonta megjelenő hírlevelének online formája. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk, újdonságok. Első megjelenését 2009. március 2-re tervezzük.

Gáborjáni Hírmondó

Településünk közéleti lapja  nyomtatott formában közel 10 éve ad hírt mindennapjainkról eseményeinkről. Az újságból kiragadott cikkeket gyűjtjük itt össze.

Kiskőrös-Menti Kábelnet
Szolgáltató Kft. Kábeltévé

A kábeltévé csatornáinak beállításához szükséges adatok mellett, a csatornák online műsorújságjainak linkjeit is összegyűjtöttük. A szolgáltatással kapcsolatos változásokat igyekszünk nyomon követni és oldalunkon közzétenni.
 
ONLINE TV ÉS RÁDIÓ

Zene : SportWorld NewsDebreceni Regionális Híradó : Megyei Tükör (Demo)
Napszemle (Demo)


Debrecen Televízió - Megyei Tükör
A Megyei Tükör a Debrecen Televízió megyei információs magazinja. A magazinműsor élőben, minden héten pénteken 20 órától látható.

A Debrecen Televízió honlapját itt éred el,  ahol többek között, részletes műsor ismertetés, és  a televízió további műsoraiból található online, archív tartalom.


2009.05.22. 20:00Téma:
Elkezdődött a volt fatelítő telep okozta környezetszennyezés felszámolása Püspökladányban, Lesz-e iskolabusz Körösszegapáti és Mezősas között?, Költségvetési körkép: Biharkeresztes és Nádudvar, Elutasították a körmösdpusztaiak igényét egy kápolna felépítésére a temetőben, Kórusünnep Sárrétudvariban.Debrecen Televízió

Fogható az UHF 50-es csatornán,
a Kiskőrös-Menti Kábeltévé hálózatán C8 csatorna, 196,25 MHz-en.

Teleház Információs Iroda © 2009
Teleház   :   Szolgáltatások   :   Gáborján   :   Online TVR   :   Linkek   :   Kapcsolat